Bivši član Crvene zvezde potpisao za Velež

Nikola Savić je novi fudbaler Veleža, zvanično je objavio klub iz Mostara.

Nikola Savić je večeras predstavljen kao novi fudbaler Veleža. On je rođen 12. februara 2001. godine u Beogradu. Karijeru je počeo u omladinskim kategorijama Crvene Zvezde i prošao je cijelu školu ovog beogradskog tima zadržavši se u njemu 11 godina.

Pored omladinskih selekcija Zvezde nastupao je još i za timove Super lige Srbije, IMT Beograda te Voždovca u dva navrata odakle dolazi u Rođene.

U prethodnoj polusezoni koje je proveo u dresu Voždovca, ovaj dvadesettrogodišnji štoper odigrao je 15 mečeva postigavši jedan gol. Najveći dio svoje karijere proveo je u timu IMT Beograd u koji je stigao upravo iz Voždovca 2021. godine, gdje se zadržao dvije i po godine. Za ovaj beogradski tim, Savić je odigrao 74 meča, upisavši se šest puta u listru strijelaca i zabilježivši jednu asistenciju.

U dresu U-19 Crvene Zvezde nastupao je i u Ligi šampiona za omladince, a sa ovom generacijom bio je i prvak Srbije u sezoni 2019/20.

2 Komentara

  Da iz Zvezde ,,,smješno.

  Odgovori

  FK Vozdovac ispao iz super lige Srbije i primio 58 golova.
  I vi ovo bolan nazivate pojačanje a on je igrao tu zadnju liniju koja je 58 GOLOVA PRIMILA.
  Prošli su mnogi škole i Zvezde i Partizana i Vojvodine ali nijesu odigrali ni jednu utakmicu.
  Klasično uguravanje u Velež i ranije bilo kada je uguran onaj nesrećnik Domić ali se šuška da je tadašnji trener fino prošao sa kovertom.

  Odgovori

Postavi odgovor