TIP DANA: Borac - Austrija

U Banjaluci nas danas očekuje zaista veliki spektakl pred prepunim tribinama “Gradskog stadiona” gdje će Borac ugostiti Austriju.

Meridianov tip dana:

Borac Banjaluka – Austrija Beč 1
kvota: 4.20

Austrija je u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija savladala Borac sa minimalnih 1:0 i to u posljednjim minutama susreta kada je gol postigao Haris Tabaković. Ipak, najbolji strijelac Austrije iz prošle sezone je prije dva dana zvanično napustio Bečlije preševši u Hertu iz Berlina, a shodno tome da je Borac i dalje u rezultatskom životu je zavladala i ogromna euforija u Banjaluci za revanš susret koji se igra danas od 20.30h. Borac će imati podršku prepunih tribina “Gradskog stadiona” jer je isti rasprodan te ne bi začudilo kada bi popularni “Velikan iz Platonove” došao do kompletnog preokreta.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbonа.

Postavi odgovor