Čedo TDI Pantić potpisao ugovor sa najkvalitetnijom kik-boks organizacijom u Evropi

Najbolji kik bokser Balkana Čedo Pantić potpisao je ugovor sa holandskom organizacijom WFL tako da karijeru nastavlja u meki ovog sporta.

Iza WFL-a stoji osnivač i još uvijek aktivan borac Melvin Menhof. Holanđani, odušveljeni Pantićevom kvalitetom, ponudili su mu ugovor do kraja godine koji je popularni TDI prihvatio i već trećeg aprila očekuje ga prvi meč na WFL reviji gdje će mu rival biti domaći borac Majk Frenken. Član KBS Hektor iz Laktaša ubijeđen je u svoj put ka svjetskom vrhu.

“Velika mi je čast što sam potpisao ugovor za WFL i što od ljudi poput Menhofa i trenera Saida čujem takve pohvale. Predao sam se ovom sportu, ne želim da trošim riječi, sve ću pokazati u ringu. Neka djela govore umjesto mene. Meč protiv Frenkena je sunaslovna borba večeri na reviji u Utrehtu. Na meni je da dokažem svoj kvalitet i potvrdim da sam bolji. Motivisan sam jer se radi o puleni Niki Holckena poznatog Glory šampiona. Vrijeme je da TDI preuzme vrh” – poručio je Pantić.

pantic 1

Prvi meč Pantić će imati u Utrehtu. WFL je organizacija koja okuplja sve najtalentovanije kikboksere iz Holandije i svijeta i predstavlja prekretnicu za borce koji potom ulaze u “krem de la krem” ovog sporta, organizaciju Glory. Menhof je bacio oko na Čedu Pantića tokom boravka srpskog kikboksera u SB Gym-u kod trenera Saida el Badauija.

“Upoznao sam ga tamo i radili smo zajedničke sparinge. Pomogao mi je da se vratim u prepoznatljivu formu. Uočio sam da ima izvanrednu brzinu. Predložio sam Čedi da se priključi WFL rosteru, jer sam smatrao da je veliko pojačanje za nas. Na moju veliku radost pristao je, poznavajući renome naše organizacije koja godinama trasira put boraca ka Glory-u. Ne sumnjam u Čedin uspjeh, ne samo u WFL-u nego uopšte u karijeri. On teži ka tome da bude najbolji”rekao je Menhof.

pantic 2

WFL je koncipiran kao liga gdje borci tokom godine skupljanju bodove, a četvorica najuspješnijih na kraju se bore za pojas i vrijednu novčanu nagradu.

“Mišljenja sam da će mu odgovarati format takmičenja naše organizacije te da će kroz mečeve na narednim događajima dokazati kvalitet i doći među četiri najbolja borca u turniru, kao i do mogućnosti da osvoji glavnu nagradu. Čedo je zasigurno “nova velika stvar” i meni je čast da nastavim tradiciju saradnje sa njegovim timom. Tu tradiciju smo započeli 2015. godine sa jednim sjajnim događajem “WFL – Bosnia” i s moje strane postoji veliko interesovanje da se ponovo dogodi sličan događaj te vjerujem da ćemo to uskoro uspjeti da ostvarimo” dodao je Menhof.

čedo tdi pantić
Foto: Miroslav Tanasković/MeridianSportBH

Kompanija Meridian je stala uz Čedu TDI Pantića i sa njim potpisala saradnju i na taj način mu pružila podršku u pohodu ka tituli svjetskog prvaka.

“Od samog početka najavljujemo da ćemo zajedno dostići sam vrh svjetskog kik boksa, a uz podršku Meridiana, ostvarenje ciljeva nikad nije bilo bliže. U prethodnom periodu u djelo smo sproveli nekoliko vrlo značajnih projekata, ali uvijek postoji mjesto za napredak, te znam da ću u svom sportu biti najbolji, zato što me najbolji i okružuju” – istakao je Čedo TDI, dodajući da je 2022. njegova godina.

3 Komentara

  Samo naprijed

  Odgovori

  Na kraju vjera, trud i sam rad na sebi se uvijek isplati! Svaka cast i samo naprijed!

  Odgovori

  Bravo Čedo idemo do samog vrha kik boksa!

  Odgovori

Postavi odgovor