Čuveni novinar isprozivao Đokovića

Novak Đoković je eliminisan u trećem kolu Mastersa u Rimu, pošto je Čileanac Alehandro Tabilo slavio sa 2:0 u setovima.

Na Noletov poraz 24 u Rimu reagovao je čuveni novinar Ubaldo Skanagata.

“Normalno je što su Rimljani aplaudirali Nadalu i zviždali Đokoviću” – glasi naslov teksta ovog novinara, poznatog po čuvenoj rečenici “Not too bad”, koju je izgovorio na konferenciji srpskog tenisera u Melburnu.

“Nemoguće je da stariji reporter ne bude iznenađen kada u 24 časa vidi užasna izdanja dva legendarna šampiona kakvi su Rafa Nadal i Nole Đoković koji su na Foro Italiku uzeli 16 titula. Španac je uzeo četiri, a Srbin pet gemova. Ipak u ta dva debakla je nešto što moramo posebno da istaknemo”naveo je Skanagata i nastavio:

“Slučaj Đokovića. koji je izgubio od Tabila, igrača koji nikada nije pobijedio nekoga iz Top 10 je drugačiji. Nole je izašao iz sezone u kojoj je igrao četiri grend slem finala i uzeo tri titule, a četvrtu je izgubio od Alkaraza u petom setu. Godina u kojoj je dok ga Janik Siner nije “šokirao” u tri od četiri meča je djelovao kao nepobjedivi ratnik, vanzemaljac. Pa šta se desilo Novaku Đokoviću, pa je postao “više čovjek” i pobjediv”?

Ovakvo komentarisanje Đokovića, koji ima ogromnu podršku fanova širom svijeta izazvalo je brojne osude među ljubiteljima tenisa.

Postavi odgovor