Đoković: "Tragičar sam, šta da se radi"

Srbija je poražena u polufinalu Dejvis kupa od Italije sa 2:1, a svoje razočarenje nije krio Novak Đoković.

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković, je prvo izgubio od Janika Sinera za izjednačenje (1:1), a onda su on i Miomir Kecmanović poraženi u dublu od Sinera i Lorenca Sonege u odlučujućem meču.

“Hiljadu puta sam rekao ranije, meni je uvijek najveće zadovoljstvo i čast da igram za svoju zemlju. Daleko je sljedeća godina, iskreno, trenutno je vruća glava poslije svega što smo doživjeli. Hvala selektoru još jednom i cijelom stručnom štabu i svim igračima u timu što su napravili odličnu atmosferu, što su nas bodrili sve vrijeme, i mene i Kecu i sve nas zajedno. Svi su se potrudili da daju maksimum u okviru svoje uloge u timu. Sam Viktor je rekao da je jedna lopta i jedan udarac falio da se plasiramo u finale. Ta lopta je bila moja, ja moram da preuzmem odgovornost i to je to. Tragičar sam, šta da se radi, idemo dalje” – poručio je Đoković nakon poraza, koji nije imao energije da priča o ciljevima za narednu sezonu:

“Razumjećete me, stvarno nemam sad energije da pričam o ciljevima i onom što je bilo. Sjajna godina, ali eto gorak završetak, to je sve što mogu da kažem”.

Postavi odgovor