(FOTO) Borac se zahvalnicom oprostio od Milana Jovanića

Borac se pred početak večerašnje utakmice protiv Bosne Meridianbet oprostio od trenera Milana Jovanića.

Banjalučani su prije početka utakmice uručili zahvalnicu Milanu Jovaniću, najuspješnijem treneru crveno-plavih u posljednjih 20 godina, koji zbog obaveza na primarnom poslu više neće voditi mlađe kategorije kluba.

“Košarkaški klub Borac Banja Luka ovim putem javno želi da se zahvali treneru Milanu Jovaniću na pet godina izuzetnog profesionalnog, poštenog i odgovornog rada u KK Borac i KK Akademac. Naime, trener Milan Jovanić je zbog profesionalnih obaveza na primarnom poslu spriječen da se i dalje na ovom nivou posvećenosti bavi trenerskim poslom u crveno-plavom timu.

Ogromnu strast i ljubav prema našem klubu prenio je i na mlađe naraštaje, kroz njegove ,,ruke” u prethodnih pet sezona stasali su mnogi igrači i momci, oni su naučili sa kakvim poštovanjem i ljubavlju treba jedan igrač da se ophodi prema Borčevom grbu da bi jednog dana branio crveno-plave boje u seniorskoj košarci” – poručili su iz Borca.

Jovanić je sa Borcem i Akademcem ostvario sljedeća dostignuća: juniorsko zlato u BiH sa generacijom 2005, juniorska bronza u BiH sa generacijom 2004, kadetska bronza u RS sa generacijom 2004, juniorska bronza u RS sa generacijom 2003, juniorsko srebro u RS sa generacijom 2004 i juniorsko srebro u RS sa generacijom 2005.

Postavi odgovor