Foto dana: Mrkva momci sa US opena

Fotografija dana

Kao što ime govori, “Mrkva momci”, koji se sastoji od njih pet, obučeni su kao šargarepe sa konceptom inspirisanim Sinerovom crvenom kosom.

Većina vrhunskih tenisera širom svijeta ima svoje superfanove. Ljudi poput Rodžera Federera, Rafaela Nadala, Novaka Đokovića – vjerovatno imaju zajednicu koja ih hvali i podržava tokom svojih mečeva ili na društvenim mrežama tokom cijele godine. U međuvremenu, drugi teniseri poput, Ons Žabur navijače obučene u “zastavu Tunisa”. Tomi Pol je nedavno pronašao super obožavatelja kada je malo dijete stalno navijalo za njega tokom njegovih mečeva na US openu. Ali najjedinstveniji navijači pripadaju Janiku Sineru, koji ima “Carota Boyse” u svom uglu.

Kao što ime govori, “Carota Boys”, koji se sastoji od njih pet, obučeni su kao šargarepe sa konceptom inspirisanim crvenom kosom Italijana, ali i činjenicom da je Siner jeo šargarepu samo tokom jedne pauze na takmičenju u Beču prije četiri godine.

Oni su se pojavili na sceni ranije ove godine kada su prvi put nastupili na Mastersu u Rimu u maju prije nego što su otputovali u Pariz na Rolan Garos, koji je označio njihov Grand Slam debi, a kasnije u London na Vimbldon.

Nažalost, protiv Zvereva nisu mu uspjeli pomoći da se plasira u četvrtfinale US opena, pa je Siner zajedno sa Mrkva momcima završio učešće i posjetu na US openu.

Postavi odgovor