(FOTO) Horde zla podsjetile na obećanje Ajle Alimanović

Najvatreniji navijači Fudbalskog kluba Sarajevo, popularne “Horde zla“, nastavili su svoju borbu protiv direktorice bordo tima Ajle Alimanović.

Ovaj put članovi Udruženja navijača FK Sarajevo – Horde zla su u blizini klupskih prostorija zalijepili papir sa citatom direktorice od 29. decembra prošle godine, prenosi “Klix“.

“Ako se ne budu vidjeli ozbiljni pomaci, u načinu rada, u zalaganju, rezultatima i načinu ponašanja na terenu, svi trebamo snositi odgovornost, prva ja. Nije se cilj samo kvalifikovati, nego ostvariti dobar rezultat u Evropi. Ako se ciljevi ne ostvare, onda Uprava napolje” – citirana je izjava direktorice FK Sarajevo iz obraćanja navijačima na službenoj “Youtube” stranici bordo tima.

Najvatreniji navijači Sarajeva su očito nezadovoljni time što je njihov tim nakon te izjave direktorice upisao tri pobjede, jedan remi i dva poraza i nalazi se tek na šestom mjestu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Plasman u Evropu će ostvariti prve tri ekipe, te eventualno četvrta ako jedna od prve tri osvoji Kup Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo, Horde zla su prije četiri mjeseca zatražili odlazak Alimanović s direktorske pozicije, a od 9. januara su u bojkotu domaćih utakmica dok trener Mirza Varešanović i ona ne napuste klub.

https://www.facebook.com/UNFKS/posts/196925076413852

Postavi odgovor