Jagodić pred Borac: "Jasno je da kada vodim ekipu protiv njih da se bude neke posebne emocije"

Šef stručnog štaba Sloge Meridian Vlado Jagodić je na zvaničnoj pres konferenciji najavio meč protiv Borca u okviru petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Borac će biti domaćin Slogi Meridian na “Gradskom stadionu” sutra od 20h, a ovaj meč te činjenicu da je moralo doći do zamjene domaćinstva je prokomentarisao trener gostujućeg tima Vlado Jagodić.

“Iz tehničkih razloga se utakmica protiv Borca ne može igrati ovdje ni u Modriči te smo zamijenili domaćinstvo. Zbog toga je pred nama težak zadatak. Vezali smo dva poraza po 1:0 te to nismo očekivali. Koliko je teško igrati stalno u gostima znaju oni koji su u ovom poslu. Naravno mi tu ne tražimo nikakav alibi, a nakon Borca nas čeka još jedno gostovanje Posušju nakon čega dolazi ta dugo čekana reprezentativna pauza. Iskreno i ja lično kao trener jedva čekam istu da bi razriješili neke lične probleme koji su se implementirali u našu ekipu tokom proteklih dana. Možda i zbog toga nismo bili efikasni koliko smo htjeli gdje uz prijateljsku utakmicu u Bijeljini mi na tri utakmice zaredom nismo postigli gol. Naravno ja ću pokušati da promijenim to u svojoj ekipi da ih vodim, i to iako neki ne prihvataju odmah moj način rada dok se neki odmah adaptiraju”rekao je Jagodić te dodao:

“Što se tiče utakmice u Banjaluci ja ću biti zadovoljan sa tim da moji momci odigraju kako treba. Po pitanju samog Borca ja uvijek volim da naglasim da sam malo više sentimentalan jer znate da sam više od pola svog život posvetio tom klubu što kao igrač, sportski direktor te trener. Jasno je da kada vodim ekipu protiv Borca da se bude neke posebne emocije, ali ipak ja sam profesionalac što govorim i svojim igračima te da u ovom momentu mi svi nosimo grb Sloge na dresu i da isti moramo dostojno reprezentovati. Znamo šta nas čeka na Gradskom stadionu. Borac je u prošlom kolu postigao četiri gola protiv Igmana i sigurno je da utakmicu protiv nas gledaju kao onu gdje dodatno žele da poprave svoj bodovni saldo. Takođe ja izuzetno cijenim njihovog trenera Vinka Marinovića koji je moj bivši saigrač i koji je sa dva kluba uzeo titulu te je sigurno da je sada na pravom mjestu. Borac pored toga ima kvalitet za više od onog što trenutno pružaju”.

Postavi odgovor