Jagodić: "Sa svakim se može igrati, pa i sa Borcem u Banjaluci"

Trener Sloge Meridian, Vlado Jagodić je kazao pred utakmicu protiv Borca da od svog tima očekuje da će odigrati kvalitetnu utakmicu. 

Tim iz Doboja je povezao dva poraza i sada gostuje lideru šampionata, ekipi Borca. 

“Ovo je jedna situacija, gdje imamo zgusnut raspored. Čestitam mlađim igračima koji su juče u prvoj utakmici polufinala Kupa Republike Srpske savladali ekipu Borca iz Kozarske Dubice. Rasteretili smo većinu igrača, a ostvarili smo pozitivan rezultat”kazao je Jagodić i dodao:

“Borac je dominantan na svom terenu i jedini poraz su doživjeli od Zrinjskog, uzimajući u obzir da u narednih deset dana igramo jednu protiv Borca i dvije protiv Zrinjskog to je veliki napor i izazov. I oni su malo u problemu jer su u posljednja dva kola osvojili jedan bod, a Mostarci su smanjili predsnost. Ja sam mislio da je gotova stvar, ali to u fudbalu nikad ne možeš reći”. 

“Naš igrački kadar, nemamo na raspolaganju Dejana Vidića i Zorana Karaća. Na one što su igrali u Kupu nije logično da na njih mogu računati, imamo i grupu koji su imali praznike i od njih ćemo praviti ekipu za sutra. Bio bi zadovoljan da odigramo kvalitetnu utakmicu, pretpostavljam da će biti dobra posjeta. Mnogo nas boli to što se dešavalo protiv Željezničara, a ovo je dobra prilika da se vratimo u dobar ritam, pred revanš protiv Zrinjskog. Sa svakim se može igrati, pa i sa Borcem u Banjaluci”.

Utakmica je na programu sutra u 20.30h. 

Postavi odgovor