Još jedan Zvezdin igrač nagovijestio odlazak

Fudbaleri Crvene zvezde su u četvrtak naveče osvojili Kup Srbije pobjedom nad Čukaričkim (2:1), a svoj komentar nakon meča je dao defanzivac crveno-bijelih – Strahinja Eraković.

Na pitanje novinara da li će naredne sezone ostati u Zvezdi, Strahinja Eraković nije dao baš konkretan odgovor, pa se može reći da je njegov ostanak vrlo upitan, pa bi crveno-bijeli mogli ostati i bez drugog štopera nakon što je Aleksandar Dragović već najavio da odlazi.

“Ne znam, vidjećemo. Prelazni rok tek počinje, rano je da pričam o tome. Imam 22 godine i još 15 godina karijere, sigurno da ću igrati Ligu šampiona. Volio bih da to bude sa Zvezdom, ali ukoliko se ne desi – bože moj” – rekao je Eraković, pa se osvrnuo na sezonu Zvezde:

“Fantastična sezona je iza nas. Možda smo u nekim momentima igrali slabije, ali kada biste pitali navijače da li više žele trofeje ili da igramo bolje bez trofeja, vjerujem da bi svi izabrali duplu krunu. Svaki zvezdaš treba da bude presrećan jer smo sinoć uspjeli nešto što nije niko nikada u našoj zemlji i osvojili treću duplu krunu u nizu”.

Od ranije se zna da će trener Miloš Milojević napustiti klub.

“Imali smo dobru saradnju, lično i saigrači. Želim mu sreću u nastavku karijere i čestitam na duploj kruni” – rekao je Eraković o svom treneru, pa je nastavio o novog šefu stručnog štaba, Baraku Baharu:

“I on je dobar trener koji je imao odlične rezultate u Izraelu. Tek treba da se upoznamo sa njim i da vidimo njegove zamisli”.

Postavi odgovor