Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: Prognoziraj ubjedljivu pobjedu Đokovića i profitiraj

Novak Đoković i Casper Ruud će se boriti za trofej na Roland Garrosu, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

FINALE ROLAND GARROSA DONOSI BONUSE!

Odigraj što više singl tiketa koji sadrže meč finala Roland Garrosa i možeš da osvojiš od 20 do 100 KM bonusa. Pobjednik je igrač koji odigra najviše tiketa s minimalnom uplatom od 2 KM!

NOVAK ĐOKOVIĆ – CASPER RUUD – 1 (1.25) 2 (4.45)

Nakon dva veoma interesantna seta u polufinalu Roland Garrosa, Carlos Alcaraz je ušao u probleme sa grčevima i ostatak posla za Novaka Đokovića je bio više nego jednostavan. To u svakom slučaju ne umanjuje uspjeh koji je srpski igrač napravio u Parizu i sada ga samo jedna pobjeda dijeli od toga da postane prvi teniser u istoriji ovog sporta koji je osvojio 23 grand slam turnira. Trenutno Rafael Nadal i Đoković imaju po 22 grand slam pehara.

Kako Roland Garros odmiče, tako i Casper Ruud igra sve bolje. Prošlogodišnji finalista ovog turnira je ponovo došao do meča za trofej. Tada je osvojio svega šest gemova u finalu sa Nadalom i nema dileme da se nada boljem ishodu. Norvežanin je razbio Alexandera Zvereva u petak, dok je prije toga rutinski izašao na kraj i sa Holgerom Runeom. Treba pomenuti da je Ruud bio i u finalu US Opena gdje je izgubio od Carlosa Alcaraza, te sigurno vjeruje kako je ovo grand slam finale “treća sreća” za njega.

Međusobni skor: Đoković vodi 4-0 i sva četiri meča je dobio sa 2-0 u setovima

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Skoro svi očekuju da će Đoković ispisati nove stranice istorije tenisa i postati prvi igrač koji je osvojio 23 grand slam trofeja. Ipak, kvota 1.25 nije dovoljno primamljiva i ne daje mogućnost za veliku zaradu.

Zato je odlična opcija klađenje na hendikep setova. Pored standardnih hendikepa -1.5 i -2.5, Meridian ima opciju klađenja na azijski hendikep -1 ili -2.

Ako na hendikepu -2 odigrate H1 na Novaka Đokovića, kvota je 1.95! Tip je dobitan ako Đoković pobijedi sa 3:0, dok u slučaju da bude 3:1 za srpskog tenisera, ulog se vraća.

To naravno nije slučaj sa hendikepom -2.5. Ukoliko odigrate na Đokovića taj hendikep, tip je gubitan ukoliko Đoković ne pobijedi 3:0, međutim i kvota je veća (2.45) nego na hendikepu -2 koji ima opciju povrata uloga.

U Meridianu možete da se kladite i na broj setova koji će odigrati Đoković i Ruud. Kvote su sljedeće:

 • 5 setova – manje (1.55) više (2.35)
 • 5 setova – manje (1.25) više (3.60)

Interesantna je i opcija klađenja na broj tie-breakova u ovom finalu:

 • 5 tie-breakova – manje (1.90) više (1.80)
 • 5 tie-breakova – manje (1.15) više (5.35)

U ponudi se nalazi i broj gemova koji će igrači osvojiti. Granica na Đokovića je 21, a na Ruuda 17. Kvote na “manje” i “više” su 1.85.

Meridian ima najraznovrsniju ponudu za klađenje na tenis, a u prilog tome ide da se možete kladiti i koliko brejkova će biti viđeno u ovom finalu Roland Garrosa. Granica je 7.5, a kvote su: manje (1.75) više (2.00).

Naravno, pored opcije za klađenje na ukupan broj brejkova, možete se kladiti i koliko će ih koji finalista napraviti:

 • Đoković pravi 4.5 breaka – manje (2.10) više (1.65)
 • Ruud pravi 2.5 breaka – manje (1.85) više (1.85)

Koliko je ponuda Meridiana ispred svih ostalih, govori i to da možete prognozirati broj duplih grešaka ili asova koji će Đoković i(li) Ruud imati.

 • Đoković 3.5 duple greške – manje (2.00) više (1.75)
 • Đoković 6.5 asova – manje (1.85) više (1.85)
 • Ruud 3.5 duple greške – manje (2.00) više (1.75)
 • Ruud 5.5 asova – manje (1.85) više (1.85)

Posjeti Meridian, prognoziraj neke od igara sa finala Roland Garrosa i profitiraj na okršaju Đokovića i Ruuda.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 35 KM bonusa dobrodošlice bez rizika: Pored 15 KM bonusa za klađenje dobijaš i 20 KM kazino bonusa. Registruj se – i to je sve.

4 Komentara

  Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje!

  Odgovori

  Kladionica Meridian ima stvarno najveće kvote

  Odgovori

  Igram na Djokovica.

  Odgovori

  Igram 1.

  Odgovori

Postavi odgovor