TIKET DANA: Portugalski Liga kup donosi velike dobitke

Uz portugalski Liga kup koji se igra u sistemu prvobitne grupne faze te uz Meridianove najveće kvote na planeti dođite do velikih dobitaka.

Meridianov tiket dana:

Čaves – Porto 2, pobjeda Porta
kvota: 1,39

Čaves i Porto su tokom prvog kola grupe A portugalskog Liga kupa odigrali remi susrete, te je sigurno da sada oba tima žele pobjedu. Iako Čaves igra na svom terenu, zasigurno je da Porto, koji bi mogao igrati u nešto slabijem sastavu u ovom duel ipak nosi titulu favorita u trci za tri boda.

Ferenše – Santa Klara X
kvota: 3,00

Veoma zanimljiv susret danas u grupnoj fazi portugalskog Liga kupa je zasigurno onaj gdje Ferenše igra duel sa gostujućom Santa Klarom, Santa Klarom koja jedina poražena ekipa nakon prva dva kola u njihovoj grupi. Ovde bi pomalo mogla presuditi i istorija nedavnih međusobnih susreta na stranu Ferenšea jer su prethodnih pet susreta oni jednom trijumfovali uz četiri remija.

Ukoliko nemate nalog u kladionici MeridianBet, nema problema! Registrujte se za samo par minuta i uzmite besplatno 30 KM bonusa dobrodošlice za klađenje!

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbonа.

Postavi odgovor