Marinović: "Bili smo efikasni, ali imamo stvari za popraviti"

Fudbaleri banjalučkog Borca savladali su na svom terenu Zvijezdu 09 sa 4:2 u okviru šestog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Borac je gubio na poluvremenu sa 2:1, ali su uspjeli u drugom dijelu igre da preokrenu rezultat i na kraju slave sa 4:2. Trener Banjalučana, Vinko Marinović, čestitao je svojim igračima na trijumfu, ali je istakao da “imaju stvari za popraviti”.

“Prije svega bih čestitao svojim igračima na pobjedi. Mi smo očekivali otvorenu Zvijezdu i odigrali su dobru utakmicu i protiv Zrinjskog. Znali smo da igraju dosta dobro, ali na našu žalost Zvijezda je zasluženo došla do dva gola. Mi smo bili u lošoj situaciji, ali nas je Blagaić vratio iz slobodnog udarca. Na poluvremenu smo se dogovorili da učinimo sve da preokrenemo rezultat i pobijedimo, na kraju smo uspjeli u tome. Bili smo jako efikasni, ali imamo stvari za popraviti” – rekao je Marinović nakon meča.

U nastavku nas očekuje reprezentativna pauza, a nakon toga fudbalere Borca očekuje duel protiv Širokog Brijega na “Pecari“.

Postavi odgovor