Marinović: "Cilj je da pobjedom uljepšamo proslavu rođendana naših navijača"

Trener fudbalera Borca Vinko Marinović rekao je pred meč 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine da u utakmici protiv Slobode imaju samo jedan cilj, a to je pobjeda. 

On je istakao da žele tim trijumfom da uljepšaju proslavu 35. rođendana navijačke grupe “Lešinara“.

“Naš klub je uložio ogroman napor da se posljednji domaći meč odigra na domaćem terenu, ljudi su radili danonoćno kako bi nam omogućili da ono što treniramo prikažemo na ovoj novoj podlozi. Mogu reći da je Sloboda tim koji ima spoj mladosti i iskustva, imaju rezultatsku krizu i zaslužili su da imaju koji bod više, ali bez obzira na to mi imamo samo jedan cilj, a to je pobjeda i osvajanje tri boda kako bi se na naljepši način predstavili našim navijačima i tako im dali mogućnost da proslave svoj rođendan” – istakao je Marinović i dodao:

“Bićemo jači jer se vraćaju Nedeljko Piščević i Aleksandar Vojnović, imali su suspenziju zbog žutih kartona. Marko Gajić ima problema, vidjećemo da li možemo na njega računati, a Ivan Grgić je bio bolestan ove sedmice. Sloboda je pobijedila u tom meču što se igrao u Banovićima, mi znamo njihove vrline i mane i ako budemo skoncentrisani svih 90 minuta mi ćemo biti ti koji će kontrolisati utakmicu, očekujem da ekipa odigra kvalitetno i da osvojimo ta tri boda. Večeras ćemo imati priliku da odradimo trening na novom terenu i sigurno je da ćemo taj trening iskoristiti da se igrači privuknu na novu podlogu”. 

Pomoćni trener Borca, Boris Raspudić kazao je da od navijača očekuje da pomognu igračima, a da će se fudbaleri pobrinuti da im uljepšaju slavlje.

“Borac je veliki klub i očekivanja su velika, nama je svaka utakmica bitna i posebno na domaćem terenu ne smijemo da gubimo bodove. Sve sem tri boda za nas je sutra loše, vjerujem da ćemo odraditi sve kako smo planirali i da tako uljepšamo rođendan naših navijača. Pozivam navijače i simpatizere da dođu i uveličaju taj ambijent koji se očekuje sutra. Očekujem od navijača da pomognu igračima na terenu, da bude fer i korektno navijanje bez incidenata” – naglasio je Raspudić.

Utakmica između Borca i Slobode na programu je sutra od 18 časova.

Postavi odgovor