Marinović: "Nikad nije prijatno kad gubite, ali neke stvari su nam pokazale na čemu treba raditi"

Trener Borca Vinko Marinović prokomentarisao je pripremni dio koji je banjalučki klub proveo na Zlatiboru.

Borac je danas napustio kamp na Zlatiboru.

Zadovoljan sam odnosom igrača prema treningu i obavezama koje smo postavili pred njih. Ima dosta stvari koje još moramo popravljati jer imamo dosta igrača koji su pristizali i ovdje. Treba dosta vremena i rada da to bude na nivou koji očekujemo– rekao je Marinović.

Crveno-plavi nisu se prikazali baš u najboljem svijetlu na pripremnim utakmicama na Zlatiboru, gdje imaju skor tri poraza iz isto toliko utakmica.

Igrali smo protiv Zvezde, Železničara iz Pančeva i Radničkog iz Kragujevca. Zvezda je bila kvalitetnija, ali nekim stvarima smo u toj utakmici bili zadovoljni. Protiv Železničara prvo poluvrijeme nije bilo dobro, a isto se desilo i protiv Radničkog. No, ovo su pripreme, imamo dosta novih igrača i treba to sve uklopiti. Dešavaju se neke stvari koje moramo ispravljati. Nikad nije prijatno kad gubite, ali neke stvari su nam pokazale na čemu treba raditi” – istakao je strateg Banjalučana.

U Borac je stigao veliki broj novih fudbalera, a oni koji su činili tim u prethodnoj sezoni uglavnom su promijenili sredinu.

Dosta nam je novih igrača došlo ovdje na Zlatiboru. Treba vremena za sve. Oni su veoma kratko s nama i na nama je da pokušamo da ih što prije uklopimo. Nemamo još puno vremena, ali moramo raditi. Imamo još petnaestak dana. Nastavljamo raditi i sigurno će oni igrači koji su bili povrijeđeni dotad ući u konkurenciju. Imamo i meč s Vojvodinom, generalnu probu pred Austriju” – dodao je Marinović.

Borac protiv Austrije igra za 17 dana.

Naravno da razmišljamo o njima. Gledamo ih i analiziramo. Radićemo sve da se što bolje pripremimo za utakmice” – zaključio je trener Borca.

Postavi odgovor