Marinović: "Zadnji izazov do osvajanja titule"

Šef stručnog štaba Borca Vinko Marinović je najavio utakmicu protiv Igmana u Banjaluci.

Borac će u okviru 32. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ugostiti Igman i to u ponedjeljak od 17h, a domaćem timu je potrebna pobjeda da obezbijede naslov šampiona države.

Shodno tome, trener Borca Vinko Marinović je u potpunosti prepoznao značaj same utakmice zbog čega je pozvao navijače da dođu u što većem broju na “Gradski stadion” u Banjaluci.

“Ovi momci su prošli dosta izazova, imali su dosta teških utakmica i sada je pred nama zadnji izazov pred osvajanje tri boda i titule. Momci su sasvim sigurno svjesni utakmice, znaju šta traba da urade u svakom trenutku. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, da nagrade ove momke i da im pomognu da dođemo do našeg cilja”kazao je Marinović i dodao:

“Sigurno da je lijep osjećaj kada je ekipa efikasna. To nas veoma raduje pred ove utakmice koje nam još slijede. Sada smo orijentisani samo prema Igmanu i prvenstvu. To je svakako odlična stvar da su igrači postigli toliko golova, da imaju samopouzdanje i to nam daje vjeru i da ćemo u ponedjeljak biti efikasni i da ćemo doći do pobjede”.

Tablice omogućuje Sofascore

Postavi odgovor