Mbape: "Želio sam biti šampion Evrope, a moj nastup bio je propast"

Španija je sa 2:1 savladala Francusku čime se plasirala u veliko finale Evropskog prvenstva, a nakon utakmice oglasio se i Kilijan Mbape.

Velika su očekivanja bila na ovom Evropskom prvenstvu od Kilijana Mbapea, a rejting su mu još više dignuli nakon sage oko njegovog ostanka u PSŽ-u, te njegovoj odluci da ode pod svaku cijenu, a Francuz je bio želja više klubova.

Ogromnu cifru izdvojio je Real Madrid kako bi Mbapea doveo na “Santijago Bernabeu”, a pitanje je kakvo je sada mišljenje španskog velikana o ovom fudbaleru koji ne samo da je izgubio upravo od selekcije Španije, nego se definitivno nije dokazao na Evropskom prvenstvu.

Ono što još dodatno potkrepljuje činjenicu da je sportska javnost imala velika očekivanja od Mbapea jeste informacija da je Kilijan bio favorit za najboljeg strijelca ovogodišnjeg Eura, a ostao je daleko od tog.

“Španija je zaslužila da ode u finale, a mi nismo uradili dovoljno. Želio sam da budem šampion Evrope, a moj nastup na Evropskom prvenstvu je bio propast. Sada idem da se odmorim i spremim za novu sezonu”rekao je Mbape nakon poraza.

Ostaje da vidimo kako će Real reagovati na ovako lošu igru Francuza u kojeg su položili velike nade.

Postavi odgovor