Kompanija Meridian nagradila Gorana Radonića za najbolju fotografiju

Fotografija Gorana Radonića izabrana je za najljepšu na ovogodišnjem konkursu „Banja Luka u jesenjim bojama“, a kompanija Meridian je drugu godinu za redom ponosni sponzor konkursa.

Za ovogodišnjeg pobjednika obezbijeđen je pametni sat, koji će Goranu dobro doći u budućim avanturama i fotografskim pohodima.

Nagradu je u njegovo ime preuzeo Bojan Grbić, te se zahvalio kompaniji Meridian na ovom vrijednom poklonu.

“Uvijek nam je izuzetno zadovoljstvo kada dobijemo poziv da budemo sponzor događaja koji organizuje Grad Banja Luka. Meridian je, prije svega, društveno odgovorna kompanija, i uvijek rado podržavamo sportske kolektive, razvoj sporta, ali i događaje koji su na korist naših sugrađana” – rekla je Željka Javorac, marketing menadžer kompanije Meridian.

slika u tekstu 24.11
Meridianbet

Učesnike foto-konkursa u Gradskoj upravi ugostila je Milada Šukalo, savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti, te istakla da je ove godine bio veći interes za konkurs nego prethodnih.

Na adresu Gradske uprave stiglo je 280 fotografija, među autorima je bilo i dobro poznatih imena, jer se ovakvom pozivu grada redovno odazovu.

“Ovom prilikom, zahvaljujemo se svim sugrađanima koji su učestvovali, te najavljujemo novi foto-konkurs povodom predstojećih zimskih praznika”rekla je Milada Šukalo.

Stručna komisija u sastavu: Aleksandar Čavić, Siniša Pašalić i Indir Merdanović izabrali su deset najljepših fotografija, od kojih su pobjedničku odabrali sugrađani glasanjem putem Viber zajednice Grada Banja Luka.

slika 233
Meridianbet

Postavi odgovor