TIKET DANA: Uz Mundobasket do dobitka

Danas počinje Svjetsko prvenstvo u košarci, a na programu je nekoliko vrlo zanimljivih susreta.

Meridian tiket dana:

Kanada – Francuska – 2
kvota: 1,77

Već na otvaranju Svjetskog prvenstva gledaćemo veoma uzbudljiv derbi dvije ekipe koje će se boriti za prvu poziciju u Grupi H. Oba tima važe za jednog od favorita koji će dogurati do same završnice, ali se čini da je Francuska u ovom trenutku za nijansu bolja ekipa, pogotovo ako uzmemo u obzir da je Kanada prije nekoliko dana ostala bez Džamala Mareja.

Meksiko – Crna Gora – 2
kvota: 1,21

Crna Gora će takođe biti ekipa koja će se u grupi D boriti za jednu od prve dvije pozicije sa selekcijom Litvanije. Za očekivati je da izabranici Boška Radovića neće imati većih problema protiv Meksika na otvaranju Mundobasketa.

Angola – Italija – 157.5+
kvota: 1,94

Angola na otvaranju Svjetskog prvenstva neće imati apsolutno nikakve šanse protiv favorizovane Italije, a za očekivati je da “Azuri” pređu i cifru od 100 postignutih poena. S obzirom na to, granica od 157.5 poena je pravi poklon od Meridiana.

Ukupna kvota: 4,15

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbonа.

Postavi odgovor