TIKET DANA: Uzmi novac uz fudbal

Pred nama je nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Tiket dana:

Srbija – Bugarska – 1&2-4
kvota: 1,87

Srbiji je pobjeda neophodna kako bi uspjeli sigurno da obezbijede plasman na Evropsko prvensto, a u goste im dolazi najgora ekipa iz grupe G, Bugarska, koja trenutno prolazi kroz ogromne probleme i na terenu, ali i unutar tamošnjeg Saveza. Pobjeda Orlova se ne bi smjela dovesti u pitanje, a za očekivati je i da zabilježe ubjedljiviji trijumf.

Bosna i Hercegovina – Slovačka – GG
kvota: 1,86

Nakon očajne utakmice u Luksemburgu, reprezentacija Bosne i Hercegovine će sigurno željeti da osvijetli obraz na meču protiv Slovačke na Bilinom polju. Gosti dolaze u Zenicu kao blagi favoriti, a za očekivati je da se zatresu mreže obe selekcije makar po jednom.

Mađarska – Crna Gora – GG
kvota: 2,06

Mađarska pred svojim navijačima ima priliku da i matematički obezbijedi plasman na Evropsko prvenstvo, ali i Crna Gora ima imperativ pobjede kako bi održali šanse za isti uspjeh. Prvi meč je završen bez golova, ali od tada obje reprezentacije su na svakom narednom meču postigle minimalno jedan pogodak. Očekuuje se da će nastaviti sa sjajnom golgeterskom formom i na ovom meču.

Ukupna kvota: 7,16

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbonа.

Postavi odgovor