Partizan dobija novo NBA pojačanje: "To je jedina opcija"

Partizan bi mogao da dovede još jedno pojačanje iz NBA lige, a u pitanju je doskorašnji košarkaš Finiks Sansa, Terens Ros.

Crno-bijeli su već ovog ljeta iz NBA lige doveli Pi Džej Dožera i Frenka Kaminskog, uz Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitku, a nije isključeno da će stići još jedno ogromno pojačnje iz NBA lige.

Već je bilo priče da bi Terens Ros mogao da stigne u Partizan, a sada je i sam poručio da su mu crno-bijeli jedina opcija van NBA lige.

“Moja žena i njena porodica su iz Srbije. Iako se dosta njih raselilo po svijetu, svi su iz bivše Jugoslavije. Imam mnogo prijatelja i porodice tamo, moja žena često vodi djecu u Srbiju, te imam dosta porodičnih veza tu. Ako se stvori prilika da se zajedno sa porodicom vratim u Srbiju i živim tamo neko određeno vrijeme, to je nešto o čemu bih sigurno razmislio, jer ima ogromnu sentimentalnu važnost. Ako bih išao da igram ‘preko bare’, to je jedina opcija” – rekao je Terens Ros.

Podsjetimo, Ros je tokom karijeru započeo u Toronto Reptorsima, koji su ga draftovali 2012. godine kao 8. pika prve runde. U tom timu je proveo narednih pet sezona, nakon čega je prešao u Orlando Medžik, a od februara ove godine nastupao je Finiks Sanse.

Trenutno je bez kluba, pa ostaje da se vidi da li će Partizan dobiti ogromno pojačanje na poziciji beka.

Postavi odgovor