PSŽ neće odati počast Mbapeu

Mbape u petak je saopštio da napušta PSŽ na kraju ove sezone i očekivalo se da će mu Parižani odati počast u večerašnjem meču, ali kako stvari stoje to se neće desiti.

Mbape s Parižanima ima ugovor do kraja ove sezone i odlučio je da neće produžiti saradnju, što je Francuski napadač objavio u petak naveče na društvenim mrežama i poručio da je jednostavno došlo vrijeme za novi izazov i da se oproba u nekoj od liga van granica Francuske. Očigledno je da će to biti Real Madrid s kojim je Mbape izgleda sve već dogovorio još prije nekoliko mjeseci.

Francuski mediji objavili su jutros da PSŽ uopšte neće večeras prirediti Mbapeu oproštaj koji se očekuje što je dovoljan znak koliko su pogođeni i razočarani njegovom odlukom da ih napusti na kraju sezone.

“Le Parisien” je objavio jutros da Mbappeu neće biti odata počast koju je itekako zaslužio, te da u PSŽ-u navode izgovor u koji im niko ne vjeruje.

Naime, oni su poručili da nemaju vremena da organizuju bilo šta na “Parku prinčeva” jer nemaju dovoljno vremena, pošto su za Mbapeovu odluku i i oni saznali kada ju je on saopštio na društvenim mrežama.

Smatraju da manje od 48 sati od objave odluke do meča nije dovoljno da organizuju oproštaj koji Mbape zaslužuje što je mnoge iznenadilo s obzirom da je riječ o najboljem igraču u istoriji tog kluba.

Realno je da PSŽ ima dovoljno vremena da fudbaleru priredi bar nešto, a da li će se to dogoditi, vidjećemo večeras.

Postavi odgovor