TIKET DANA: Šampionsko veče

Tiket dana na utakmice grupne faze Lige šampiona.

Meridianov tiket dana:

Jang Bojs – Crvena zvezda 2
kvota: 3.55

Apsolutno presudna utakmica za oba kluba, koja imaju isti broj bodova, odnosno po jedan u grupi gdje sa njima igraju još Mančester siti i Lajpcig. Osvajanje tri boda je skoro pa imperativ ukoliko žele da obezbijede proljeće te nastup u drugom po rangu takmičenju Evrope, to jest Ligi Evrope. Blaga prednost se daje Crvenoj zvezdi iz prostog razloga što je Jang Bojsu povrijeđeno nekoliko ključnih igrača, a takođe ovo bi mogla čak biti i posljednja utakmica za Baraka Bahara na klupi beogradskog tima te je jasno da će njegov pristup i priprema biti maksimalna.

Mančester siti – Lajpcig GG
kvota: 1.80

S obzirom da su Mančester siti i Lajpcig obezbijedili plasman u narednu fazu Lige šampiona, ne bi iznenadilo kada bi se odbrane oba tima “opustile” te da shodno tome vidimo golove na obje strane.

Ukupna kvota: 6.39

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbonа.

Postavi odgovor