Slavija nastavila put ka tituli šampiona Srbije

Bokseri banjalučke Slavije nastavili su da “gaze” ka tituli šampiona Srbije, a nakon Sombora i beogradskog Radničkog večeras je u ringu dvorane “Obilićevo” pala i ekipa Naissusa iz Niša.

Slavija je, u duelu 6.kola Bokserske lige Srbije, do trijumfa stigla ukupnim rezultatom, 8:6, a pobjede su ostvarili Mihajlo Đekić, Nemanja Čekić, Leo Cvitanović, te Aljaž Šircelj koji nije imao protivnika u ringu.

“Drago mi je što sam u svom debitantskom nastupu za Slaviju ostvario pobjedu pred banjalučkom publikom koja je bila fenomenalna večeras. Drago mi je i što smo stigli do nove ekipne pobjede. Obećavam još bolje svoje izdanje u nedjelju kada nas čeka veliki derbi protiv ekipe Novog Pazara.”  poručio je Mihajlo Đekić, novo pojačanje Slavije i bokserski učenik Tadije Kačara.

Iz Slavije poručuju da su zadovoljni ostvarenom pobjedom, a pozivaju navijače da im pruže još jaču podršku u nedjelju.

“Smatram da smo ostvarili zasluženu pobjedu nad ekipom Naissusa, a mi se već sada okrećemo pripremi dvoboja sa Novim Pazarom. Uvjeren sam da nas čeka veliki spektakl i pozivam publiku da ispuni tribine do posljednjeg mjesta. Treba nam navijačka podrška protiv veoma kvalitetne ekipe Novog Pazara. Uvjeren sam da možemo do novog trijumfa, ali neće biti lako” – poručio je Igor Savičić.

Duplo kolo Bokserske lige Srbije u Banjaluci održava se pod parolom “Dani grada, dani Marijana Beneša”.

Žanet Ćulum Beneš, kćerka proslavljenog bokserskog velikana, večeras je, uoči prve borbe, dobila i plaketu BK Slavija koju joj je uručio Igor Savičić, direktor banjalučkog kluba.

Postavi odgovor