Stevanović se oprostio od dresa Bosne i Hercegovine

Bosanskohercegovački krilni ofanzivac Miroslav Stevanović je saopštio putem “Instagram” profila da se oprašta od reprezentativnog dresa.

Tokom svoje profesionalne fudbalske karijere je rođeni Zvorničanin Miroslav Stevanović u 33 navrata igrao za reprezentaciju Bosne i Hercegovine postigavši tri gola.

Ipak, sada je Stevanović odlučio da se oprostio od reprezantacije, iako je Sergej Barbarez pozvao za utakmice protiv Engleske i Italije, rekavši kako je vrijeme da prepusti mjesto mlađima:

“Nakon mnogo godina u kojim sam s ponosom nosio dres Bosne i Hercegovine, donio sam odluku da se oprostim od dresa reprezentacije i mjesto prepustim mlađima. Zahvaljujem saigračima, selektorima i svima koji su u ovim godinama imali određene funkcije u reprezentaciji, a nisu bili eksponirani. Hvala vam za sve! Naravno, posebno hvala našim navijačima na podršci tokom svih ovih godina. Bila mi je čast i zadovoljstvo predstavljati Bosnu i Hercegovinu i ono što sad na kraju sa sigurnošću mogu tvrditi je da sam na svim utakmicama dao maksimum. Reprezentaciji u budućnosti želim mnogo sreće i uspjeha. Mića”poručio je Stevanović.

Postavi odgovor