Stupčanica demantovala Fukare: "Navijačima Slobode je odobreno 300 ulaznica"

Stupčanica je objavila zvanično saopštenje kao odgovor na saopštenje Fukara u kome se navodi da je klub iz Olova za utakmicu protiv Slobode gostujućim navijačima obezbijedio samo 70 ulaznica.

Objavu navijača Slobode možete pronaći OVDJE.

Saopštenje Stupčanice prenosimo u cijelosti:

“Svjedoci smo sve većeg pritiska na naš klub od pojedinih medija, pojedinih klubova zajedno sa svojim navijačkim skupinama kao i pojedinih ‘sportskih’ radnika, kako bi naštetili ugledu našeg kluba, te minimizirali sve sportske uspjehe proteklih godina. Tako je danas u javnost izašla informacija kako je naša uprava za utakmicu protiv FK SLOBODA odobrila samo 70 ulaznica za gostujuće navijače. Ovom prilikom demantujemo te laži, te je na adresu fudbalskog kluba Sloboda poslana informacija da im je odobreno 300 ulaznica.

A ako poznajemo propozicije NS FBiH, dolazimo do zaključka da su gosti dobili puno veći broj ulaznica od propisanog. Naš klub će nastaviti da radi pozitivne stvari i u budućnosti i neće podleći pritiscima i lažima neprofesionalnih portala.

IDEMO DALJE, JOŠ JAČE…
MI SE UMORITI NEĆEMO…”

Podsjećamo, Sloboda je trenutno prva na tabeli sa 47 bodova, a Stupčanica je drugoplasirana sa četiri boda manje. Utakmica ova dva tima u Olovu je na programu 14. aprila.

Samo u Meridianu! Od sada, utakmice Prve lige FBiH dostupne su u singlu! Igraj i navijaj za svoj lokalni klub!

Postavi odgovor