Sve se čini da nailazi kriza za PSŽ: Pored Mbapea i Navas napušta klub

Nakon što je to učino Mbape i golman Pari Sen Žermena Kejlor Navas potvrdio je da će na kraju sezone napustiti francusku ekipu.

“Svaka sekunda provedena na ‘Parku Prinčeva’ bila je divna. Bila mi je čast da branim grb Pari Sen Žermena na ovom nevjerovatnom stadionu. Imam još ciljeva koje želim da psotignem, ali nisam želio da propustim priliku da se oprostim od onog što je bio moj dom”napisao je Navas iznad slike na kojoj na ‘Parku Prinčeva’, zatvorenih očiju pokazuje prstima ka nebu.

Reprezentativac Kostarike u Pari Sen Žermen je stigao 2019. godine iz Real Madrida, a za PSŽ Navas je odigrao više od 100 mečeva u svim takmičenjima.

“Le Parisien” je objavio jutros da Mbapeu neće biti odata počast koju je itekako zaslužio, te da u PSŽ-u navode izgovor u koji im niko ne vjeruje.
Naime, oni su poručili da nemaju vremena da organizuju bilo šta na “Parku prinčeva” jer nemaju dovoljno vremena, pošto su za Mbapeovu odluku  i oni saznali kada ju je on saopštio na društvenim mrežama.

Smatraju da manje od 48 sati od objave odluke do meča nije dovoljno da organizuju oproštaj koji Mbape zaslužuje što je mnoge iznenadilo s obzirom da je riječ o najboljem igraču u istoriji tog kluba.

Realno je da PSŽ ima dovoljno vremena da fudbaleru priredi bar nešto, a nakon ovog saznanja da i golman napušta klub, vidjećemo da li će se nešto promijeniti, te da li će neki od fudbalera dobiti oproštaj.

Postavi odgovor