TIKET DANA: Dočekaj vikend sa dobitkom

MeridianSportBH ti donosi tiket dana

MeridianSportBH tiket dana

Sloga Meridian – Tuzla siti – GG

kvota: 1,74

Sloga Meridian ima imperativ pobjede nakon niza poraza, dok je Tuzla siti ove sezone pokazala da može svugdje osvojiti bodove. Zbog toga očekujemo jednu zanimljivu utakmicu punu golova.

Rajo Valjekano – Alaveš – 1

kvota: 1,97

Rajo Valjekano je startao sezonu sa dvije gostujuće pobjede, ali su onda doživjeli po poraz kod kuće i u gostima. S druge strane, Alaveš se već profilisao kao domaća ekipa sa dvije pobjede na svom terenu, ali i dva poraza u gostima protiv protivnika koji objektivno nisu nepobjedivi.

Bajern – Bajer Leverkuzen – 1

kvota: 1,60

Bajern i Bajer Leverkuzen su imali savršen start sezone. Na tri utakmice imaju isto toliko pobjeda, pa je ovo s razlogom derbi kola. Ipak, tim iz Mihena je favorit protiv svakoga na svom terenu, pa je ova kvota rijetkost kada je u pitanju Bajern Minhen koju treba iskoristiti.

Ukupna kvota: 5,48

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbonа.

Postavi odgovor