TIKET DANA: Fudbalom do novca

Pred nama su fudbalske utakmice koje nas mogu dovesti do velikog dobitka.

Meridian tiket dana:

Igman – Borac – 2
kvota: 2,10

Borac je u posljednje vrijeme pokazao više u odnosu na svog današnjeg protivnika, a i jasno je da trenutno posjeduje kvalitetniji igrački kadar. Banjalučani su favoriti u ovom duelu, te se očekuje da se kući vrate sa sva tri boda protiv Igmana, koji se nalazi u donjem dijelu tabele.

Leotar – Široki Brijeg – 2
kvota: 2,08

Široki Brijeg se u dosadašnjem dijelu domaćeg šampionata istakao kao jedna od najkvalitetnijih ekipa, koja je trenutno takođe u odličnoj formi. S druge strane, Leotar je na začelju tabele i teško je za očekivati da drugi put zaredom mogu ostati neporaženi protiv favorita.

Notingem Forest – Liverpul – 2
kvota: 1,30

Liverpul je apsolutni favorit u ovom duelu i sve osim njihove pobjede bi bilo veliko iznenađenje, pa se ovaj meč posmatrati kao odlična prilika za podizanje kvote.

Ukupna kvota: 5,68

Ukoliko nemate nalog u kladionici MeridianBet, nema problema! Registrujte se za samo par minuta i uzmite besplatno 30 KM bonusa dobrodošlice za klađenje!

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbonа.

Postavi odgovor