TIKET DANA: Igraj na Engleze

Engleska Premijer liga je ponovo tu.

Meridianov tiket dana

Šefild junajted – Kristal Palas – manje od 3 gola

kvota: 1,69

Šefild je povratnik u Premijer ligu, dok je Kristal Palas tim koji godinama nije mogao više od sredine tabele. Dok bi početak sezone za Šefild mogao značiti period adaptacije na Premijer ligu, Kristal Palas će pokušati tim dovesti do forme kako bi što bolje ušli u sezonu. Napadački i jedni i drugi nemaju previše opcija, pa vjerujemo da na njihovoj premijeri neće biti puno golova.

Brajton – Luton – 1

kvota: 1,32

Brajton je prošle sezone sa De Zerbijem prikazao izvanserijski fudbal, pa su od njega velika očekivanja u ovoj sezoni. S druge strane, novajlija Luton će imati primarni cilj da izbori opstanak, ali će im trebati vremena da se prilagode na nivo više.

Njukasl – Aston Vila – 1

kvota: 1,80

Njukasl je prošle sezone dolaskom novih vlasnika podigao očekivanja, ali i rezultate. Svrake su tako čitavu sezonu provele u vrhu tabele, a apetiti su ove sezone još veći. U skladu sa tim, na Sent Džejms Park stigla su prikladna pojačanja, dovoljna da u prvom kolu protiv Aston Vile Njukasl bude favorit.

Ukupna kvota: 4,02

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbonа.

Postavi odgovor