TIKET DANA: Juniori donose zaradu

Od današnjeg siromašnog sportskog programa izdvajamo kvalifikacije za juniorsko Evropsko prvenstvo. 

Meridianov tiket dana: 

Turska U19 – Luksemburg U19 – 1
kvota: 1,31

U grupi 2 Turska se izdvaja kao glavni favorit pored Luksemburga, Azerbejdžana i Bugarske, a prvu priliku za osvajanje tri boda imaće danas u 12 časova kada će ugostiti Luksemburžane.

Bjelorusija U19 – Slovačka U19 – 2
kvota: 2,01

Sistematični rad sa mlađim kategorijama kroz protekle dvije decenije u Slovačkoj sada dolazi na naplatu, pa se nekad autsajderska fudbalska zemlja smatra favoritom u mnogim evropskim takmičenjima, barem kada su u pitanju mlađe kategorije. Ukoliko žele direktan plasman na Evropsko prvenstvo pored Njemačke, Bjelorusije i Jermenije, Slovaci bi danas od 17 časova trebali doći do pobjede nad Bjelorusima.

Letonija U19 – Rumunija U19 – 2
kvota: 1,30

Austrija i Rumunija već se vide kao sigurni putnici na Evropsko prvenstvo, s obzirom da su u kvalifikacionoj grupi za svoje protivnike dobili Litvaniju i Letoniju, a pred Rumunima je danas od 19 časova lagan rutinski posao.

Sjeverna Irska U19 – Slovenija U19 – 2
kvota: 2,02

Dok se Holandija gleda kao siguran lider ove grupe Moldavce i Slovence se smatra kao ekipe koje će se boriti za direktan put kroz drugo mjesto. Prema pretpostavkama mnogih Sjevernu Irsku se tu neće puno pitati.

Ukupna kvota: 6,91

Ukoliko nemate nalog u kladionici MeridianBet, nema problema! Registrujte se za samo par minuta i uzmite besplatno 30 KM bonusa dobrodošlice za klađenje!

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

Postavi odgovor