TIKET DANA: Liga šampiona neće usrećiti samo fudbalere

Danas su pred nama mečevi Lige šampiona koji vas mogu učiniti bogatim.

Meridian tiket dana:

Barselona – Inter – NG
kvota: 2,01

U prošlom međusobnom duelu ova dva tima prošle sedmice, Inter je slavio sa 1:0. Ekipa iz Milana će prema najavama njihovog trenera danas igrati još defanzivnije, a Barselona je domaćin, tako da će biti teško za očekivati da će i jedni i drugi zatresti protivničku mrežu.

Napoli – Ajaks – 1
kvota: 1,59

Napoli je u Amsterdamu slavio sa ubjedljivih 5:1, a u fantastičnom nizu je od 22 utakmice bez poraza. Italijanski predstavnik ima i osam uzastopnih trijumfa u svim takmičenjima, tako da je jasno da su na svom terenu mnogo bliži pobjedi od Ajaksa.

Totenhem – Ajntraht – 1
kvota: 1,55

Totenhem je favorit na svom terenu protiv Ajntrahta. Ekipa iz Londona ima dosta kvalitetniji sastav i očekuje se da bi to ipak trebalo donijeti prevagu na njihovu stranu.

Ukupna kvota: 4,95

Ukoliko nemate nalog u kladionici MeridianBet, nema problema! Registrujte se za samo par minuta i uzmite besplatno 30 KM bonusa dobrodošlice za klađenje!

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbonа.

Postavi odgovor