TIKET DANA: Započni sedmicu dobitkom

Na programu su zanimljivi mečevi.

Tiket dana: 

Fulam – Vulverhempton – GG
kvota: 1,87

Biće ovo duel dvije ekipe koje ove sezone primaju dosta puno golova. Pored toga, Vulverhempton posljednjih 10 mečeva pogađa bar jednom protivničku mrežu, pa nema razloga da ne nastave i protiv Fulama, dok će domaći tim pred svojim navijačima definitivno tražiti sva tri boda.

Krka – Crvena zvezda Meridianbet – 158.5+
kvota: 1,87

Crvena zvezda Meridianbet na gostovanje Krki u Novom Mestu dolazi nakon teškog poraza od Milana u Evroligi, pa će zbog toga izabranici Janisa Sferopulosa sigurno imati želju da se “istresu” na jednoj od najlošijih ekipa u ABA ligi. Pobjeda crveno-bijelih je neminovna, a za očekivati je i da pređu “stotku” u Novom Mestu.

Partizan – Borac Čačak – 170.5+
kvota: 1,85

Slično se može reći i za Partizan, koji je takođe doživio poraz u Evroligi na gostovanju Efesu. Sada pred svojim navijačima žele da poprave utisak iz Istanbula, a čačanski Borac bi mogao da bude idealan za tako nešto. Očekuje se visoka pobjeda crno-bijelih.

Ukupna kvota: 6,46

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbonа.

Postavi odgovor