TIKET DANA: Za dobitak su vam potrebne samo Premijer lige


Velika nas uzbuđenja danas čekaju u utakmici Premijer lige Bosne i Hercegovine između Slobode i Širokog Brijega, te u utakmici Premijer lige ali Engleske između Lestera i Liverpula.

Meridianov tiket dana:

Sloboda – Široki Brijeg GG (oba tima daju gol)
kvota: 2,12

Sloboda se nalazi u ljutoj borbi za opstanak te im neće biti lako protiv današnjeg gosta koji im dolazi iz Hercegovine. Riječ je o Širokom Brijegu koji takođe želi pobjedu jer su im tri boda skoro pa neophodna ukoliko ne žele da ispadnu iz trke za Evropu. Sve u svemu na “Tušnju” bi mogli vidjeti nekolicinu golova.

Lester – Liverpul 2i3+ (pobjeda gosta i tri ili više golova na susretu)
kvota: 2,11

Liverpul je nakon užasnog početka drugog dijela sezone konačno prodisao te se vratio u borbu za plasman u Ligu šampiona. Shodno tome sastav Jirgena Klopa će ići na sve ili ništa na današnjem gostovanju protiv Lestera koji će prema mnogima teško uzeti bodove velikom favoritu s obzirom da se trenutno nalaze na poziciji koja vodi u rang niže.

Ukupna kvota: 4,47

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbonа.

Postavi odgovor