TIP DANA: Alkaraz - Đoković

Pred nama je veliko finale ovogodišnjeg izdanja Vimbldona u kom će snage odmjeriti mladost protiv iskustva, odnosno Karlos Alkaraz protiv Novaka Đokovića.

Meridianov tip dana:

Alkaraz – Đoković 2 
kvota: 1.56

Ponovo će danas na “Centralnom terenu” odmjeriti snage Karlos Alkaraz i Novak Đoković i to Đoković koji sa posljednjeg okršaja dvojice na nekom grend slemu ima jednu pobjedu. Naravno riječ je o posljednjem okršaju dvojice tenisera kada je Đoković savladao Alkaraza u finalu. Ipak, danas je dosta toge više u ulogu, odnosno finale Vimbldona. Alkaraz bi trijumfom to bio prvi Vimbldon u karijeri, dok bi Đoković osvojio svoj osmi i time se izjednačio sa rekorderom po broju osvojenih Vimbldona Rodžerom Federerom. Blaga prednost u ovom današnjem susret ide Đokoviću koji je ekspert za to kada se igra na travi, podlozi koja mu uz beton najviše odgovara, ali jasno je jedno u bilo kom slučaju, a to je da nas očekuje jedan izniman meč te borba do samog kraja od strane oba tenisera.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbonа.

Postavi odgovor