Ulaznice za utakmicu BiH-Portugal ipak nisu rasprodane! Poznato i gdje je nastala greška

Nakon što se pojavila informacija na platformi Kupikartu.ba da su sve ulaznice za susret Bosne i Hercegovine protiv Portugala na Bilinom polju rasprodane, iz iste agenciju su potvrdili da to nije slučaj.

Prodaja karata za ovaj susret počela je danas u 12 sati putem platforme kupikartu.ba, no nakon samo sat vremena došlo je do neočekivanih problema. Navijači koji su željeli da kupe ulaznicu su dobili informaciju da su one rasprodane i da su sve ulaznice nestale za svega sat vremena.

Međutim, na kraju se ispostavilo da se radi o tehničkim problemima na platformi i da je greškom objavljeno da su sve ulaznice rasprodane i da istih više nema na stanju. Iz kupikartu.ba su kasnije potvrdili da su tehnički problemi riješeni, te da su ulaznice za utakmicu BiH – Portugal ponovo dostupne.

Podsjećamo, u prodaji su ulaznice za zapadnu tribinu u iznosu od 30 KM, dok su ulaznice za sjevernu i južnu tribinu u iznosu od 20 KM. Karte za istočnu tribinu dijeli N/FSBiH, a također nije dostupan ni A sektor na sjeveru jer će tu biti smješteni gostujući navijači, kao ni A sektor na zapadu koji će biti prazan kako bi se odvojili portugalski i bh. navijači.

Postavi odgovor