Upitan odlazak Jedinstva na utakmicu Prve lige Republike Srpske

Jedinstva iz Brčkog nalazi se u teškoj situaciji i odlazak tima Zorana Brkovića na utakmicu 21. kola Prve lige Republike Srpske u Gradišku je upitan.

Utakmica protiv Kozare trebala bi biti odigrana sutra od 15:30h na “Gradskom stadionu” u Gradišci, međutim zbog teškog finansijskog stanja u ekipi Jedinstva, još uvijek nije sigurno da će biti održana.

Igrači bi putovali na ovu utakmicu, neki ljudi bliski klubu su objezbjedili dio novca za autobus, ali još uvijek nije uplaćen dug prema Savezu (domaća utakmica protiv Slavije), ali još uvijek ne znamo da li ćemo putovati u Gradišku. Danas imamo sastanak na stadionu, i ne znam u kojem pravcu idemo. Bojim se da nam nedostaje vremena kako bi se organizovali za sami put i utakmicu” – rekao je trener Jedinstva Zoran Brković za zvaničnu stranicu.

Jedinstvo je i prije utakmice protiv Ljubića u Prnjavoru bilo u sličnim problemim, ali su tada najviše zahvaljujući angažmanu samih igrača i stručnog štaba ipak otputovali na utakmicu i časno se suprostavili protivniku.

Postavi odgovor