(VIDEO) Batler: "Ne zanima me šta može da se desi, jer ćemo otići tamo i pobijedićemo"

Košarkaš Majami Hita, Džimi Batler, oglasio se nakon bolnog poraza svog tima u šestoj utakmici finala Istočne konferencije od Boston Seltiksa.

Majami je imao prednost od 3:0 u seriji, ali su uspjeli da ispuste tri meč lopte i dozvole Seltiksima da izjednače . I to na kakav način! Lopta je došla do Markusa Smarta čiji je šut ispao iz obruča, ali je to sve odlično ispratio Derik Vajt i stigao da pokupi skok i u djeliću sekunde izbaci loptu koja je na kraju završila u košu za nestvarnu pobjedu Bostona.

Prije tog šuta, upravo je Džimi Batler pogodio tri slobodna bacanja za svoj tim i činilo da se će Majami uzeti ovaj meč i plasirati u finale, ali se na njihovu nesreću to nije desilo.

Batler je preuzeo odgovornost za ovaj poraz, ali je uvjeren da će njegov tim slaviti u sedmoj utakmici koja je na programu u noći između ponedjeljka i utorka od 2.30 časova.

“Bilo da smo igrali dobro ili loše, izgubili smo. Imamo utakmicu broj sedam ispred nas, idemo svi zajedno i kod kuće i na gostovanja i rekao sam momcima na klupi i u svlačionici… Da sam igrao bolje, pobijedili bismo i ne bismo ni bili u ovoj situaciji. Iskreno pričam. Biću bolji i nasmijan sam jer me ovi momci prate. Uradićemo sve što je potrebno da jedan tim uradi i ne zanima me šta može da se desi jer ćemo otići tamo i pobijedićemo” – uvjeren je Batler.

Postavi odgovor