(VIDEO) Borac danas ide po titulu: Ovako je izgledalo to u Banjaluci prije tri godine

23. maja 2021. godine Borac je došao do svoje druge titule Premijer lige Bosne i Hercegovine. Tada je banjalučki tim na svom terenu savladao Tuzlu siti i takođe kolo prije kraja podigao pehar.

Danas Borac od 17 časova dočekuje Igman i ima priliku da kolo prije kraja osigura treću šampionsku titulu. Imaju Banjalučani pet bodova prednosti u odnosu na Zrinjski i apsolutno sve u svojim rukama.

Nakon toga, u četvrtak ih očekuje revanš finala Kupa protiv Zrinjskog, gdje Borac može do duple krune. Baš kao iz sezone 2021., ali je tada u finalu Kupa Sarajevo nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca savladalo Borac.

Ulaznice kupljene za utakmicu protiv Igmana važe i za susret protiv Zrinjskog, pa Banjalučani večeras očekuju proslavu titulu sa punim tribinama.

Do 2021. godine, Borac je na šampionsku titulu čekao deset godina i kada ju je ekipa predvođena Markom Maksimovićem donijela u Banjaluku, uslijedilo je veliko slavlje. Tri godine kasnije, Borac će izvjesno biti novi prvak, ovaj put sa Vinkom Marinovićem. Šampanjac na Gradskom se hladi, a slavlje u Banjaluci moglo bi početi poslije 17 časova.

U prilogu pogledajte kako je to izgledalo 2021. godine:

Postavi odgovor