(VIDEO) Majes: "Znam i vjerujem da ćemo pobijediti Ukrajinu"

Selektor futsal reprezentacije Srbije Dejan Majes je juče na treningu “Orlova” prokomentarisao današnjeg rivala na Evropskom prvenstvu u Holandiji, selekciju Ukrajine.

“Ono što je za nas bitno u ovom momentu je to da smo zadržali pozitivnu atmosferu. Ohrabrujuće za nas je činjenica da se i Ninoslav Aleksić priključio ekipi”rekao je Dejan Majes pa nastavio:

“Bitna stvar je i mogućnost nastupa Nikole Matijevića, ali još čekamo rezultat njegovog PCR testa. Mi cijenimo kvalitet ukrajinske reprezentacije, pogotovo u tom trkačkom aspektu njihovog tima”.

Dejan Majes je u nastavku razgovora dodatno prokomentarisao snage reprezentacije Ukrajine koja je svoj prvi meč na Euro-u izgubila od domaćina Holandije, ali i mogući povratak ključnih futsalera u takmičarski pogon.

“Oni su tu na jako visokom nivou i dosta su agresivni. Ipak, mi vjerujemo u naš kvalitet i vjerujemo da ćemo mi napraviti prevagu u našoj taktičko, odnosno tehničkoj nadmoći” kazao je Majes pa nastavio:

“Iskreno mene je neprijatno iznenadio poraz Ukrajine u njihovom prvom meču protiv Holandije. Razlog tome je malo nezaslužena pobjeda Holanđana, jer Ukrajinci nisu iskoristili svoje izgledne šanse pred golom. Znam i vjerujem da ćemo pobijediti Ukrajinu. Dobre vijesti su takođe što bi uskoro dostupan mogao biti Slobodan Rajčević, a Jovan Lazarević je pred ulaskom u tim”.

Srbija danas igra svoj drugi meč grupne faze Evropskog prvenstva u Holandiji 2022. godine protiv Ukrajine sa početkom od 14:30h na parketu “Zigo Dom” arene u Amsterdamu.

Postavi odgovor