Vranješ: "Imaju mnogo nedostataka, mislim da im možemo napraviti problem"

Fudbalere Borca u četvrtak očekuje duel protiv Austrije iz Beča u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija, a taj susret su najavili fudbaler Banjalučana Stojan Vranješ.

Borac je večeras odradio trening na stadionu Austrije, a nakon toga se oglasio Stojan Vranješ.

“Ovaj zadnji trening je uvertira za sutrašnji meč. Kao što znate, Austrije je jedan kvalitetan protivnik, biće to zahtjevna utakmica kako fizički tako i taktički. Mislim da je ekipa dobro radila na pripremama i učinićemo sve da sutra napravimo dobar rezultat i da imamo dobru uvertiru pred meč u Banjaluci. Mislim da su momci spremni i da će dati maksimum” – rekao je Vranješ, pa dodao:

“Ne bih sad ulazio u te neke pojedinosti što smo analizirali, ali mislim da, ako pogledate našu ekipu, da smo dobili dosta na brzini i na iskustvu. Uz neke stvari koje smo se dogovarali, mislim da možemo iznenaditi protivnika. Znamo svi da oni igraju taj visok presing i da su fizički spremni, ali skautirali smo ih i vidjeli da tu ima mnogo nedostataka i puno prostora. Opet ponavljam, ako budemo skoncentrisani svih 90 minuta, mislim da im možemo napraviti mnogo problema”.

Meč je na programu u četvrtak od 20.30 časova.

Postavi odgovor