Čelik poziva na kupovanje donatorskih ulaznica: "

Čelik je za utakmicu protiv Jedinstva odlučio pustiti u prodaju donatorske ulaznice, kako bi lakše prevazišli probleme oko deblokade računa i licenciranja za Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine.

Čelik na prvostepenoj komisiji za dobijanje licenci nije dobio dozvolu za učešće naredne sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, ali se iz zeničkog kluba nadaju skorom rješenju problema koji je nastao.

“Zbog prepreka s kojim se suočava prilikom deblokade računa koje su opisane u prethodnom saopštenju, klub je odlučio aktivirati prodaju donatorskih kupona za utakmicu između NK Čelik i NK Jedinstvo koja će se odigrati u srijedu 22.05.2024. godine.

Kuponi su namijenjeni svima onima koji osjete važnost ovog trenutka i koji nisu u prilici na drugi način pomoći Čeliku u prevazilaženju izazova s kojim se suočava. Zajedno smo prošli kroz brojne prepreke u ozdravljenju kluba, a ovo je posljednja! Stoga, pozivamo sve čelikovce da u samo nekoliko koraka još jednom pokažu svoju odanost i vjeru u put kojim zajedno koračamo!” – napisali su iz Čelika.

Donatorske ulaznice Čelika možete kupiti na ovom linku.

Postavi odgovor