Milisavljević: "Što se mene tiče, mi ovu utakmicu nismo izgubili"

Novi trener Zvijezde 09, Darko Milisavljević, porazom je debitovao na klupi ovog tima na gostovanju Slogi Meridian u Doboju.

Darko Milisavljević ističe da, što se njega tiče, Zvijezda 09 nije izgubila ovu utakmicu, te je čestitao svojim igračima na zalaganju na terenu.

“Čestitam Slogi na pobjedi, kao što i nalaže običaj. Mislim da smo zaslužili više u ovoj utakmici. Preponosan sam na momke šta su dali danas u jednoj nezavidnoj situaciji. Što se mene tiče, mi ovu utakmicu nismo izgubili. Hvala Slogi na gostoprimstvu, čestitam im i ovom prilikom na svemu što su do sada postigli. Imaju dva igrača koji su postigli 15+ golova, sa nekim asistencija to je fenomenalno za bilo koju ligu na svijetu. Na neke stvari, nažalost, ne možemo da utičemo, niti bih želio da ih komentarišemo i koliko god ovako zvučalo paradoksalno, ali moji momci, iako se to ne piše na tabeli, nisu izgubili” – rekao je Milisavljević nakon utakmice.

Zvijezda 09 će i u narednom kolu imati veoma težak zadatak, s obzirom da im u goste dolazi aktuelni šampion BiH, ekipa Zrinjskog.

Postavi odgovor