Dojčinović nakon potpisa za Borac: "Navijači mogu da očekuju da ću ostaviti srce na terenu"

Banjalučki Borac je danas u svoje redove doveo desnog beka Laktaša Sergeja Dojčinovića koji je progovorio za stranicu svog novog tima.

“Za Borac navijam od malih nogu i ne mogu da opišem koliko sam srećan što ću ponovo nositi najdraži dres. Nadam se da ću opravdati povjerenje klupskog rukovodstva, a na meni je da se dokazujem na svakom treningu i da se nametnem treneru Vinku Marinoviću. Navijači od mene mogu da očekuju da ću ostaviti srce na terenu kad god mi se ukaže prilika za igru”priča Sergej Dojčinović pa dodaje:

“Za mene je period proveden u zagrebačkom Dinamu jedno veliko iskustvo koje mi je pomoglo da napredujem u svim aspektima. Naučio sam dosta o fudbalu i profesionalizmu iz nekog drugog ugla. Naravno, svi moji prethodni klubovi su mi dosta pomogli da steknem sve što je neophodno za seniorski fudbal. Pamtim i boravak u Laktašima. Igrali smo moderan i napadački fudbal, a ja sam došao do izražaja. Upisao sam sedam asistencija. Nažalost, nisam uspio da postignem gol, ali za mene je asistencija vrijedna kao gol”.

Sergej Dojčinović je ove sezone za Laktaše odigrao 17 utakmica u svim takmičenjima, a pored ovog te svog novog tima on je do sada u karijeri nastupao još za Rudar Prijedor, Slobodu Novi Grad te omladinske pogone Zvijezde 09 te zagrebačkog Dinama.

Postavi odgovor