Duljaj o otkazu: "Ovo ne potiče iz Crvene zvezde, miran sam jer radim čistog srca"

Trener Partizana, Igor Duljaj, je poslije pobede nad Javorom (3:1) bio zadovoljan reakcijom svojih igrača nakon debakla u Danskoj od Nordsjelanda (0:5).

Crno-bijeli su trijumfovali golovima Kvinsija Meniga, Aranđela Stojkovića i Mateuša Saldanje, dok je jedini gol za Ivanjičane postigao Dino Dolmagić.

“Bilo je mnogo teško, znao sam da će biti tako zbog glave. Poslije sramnog poraza od 5:0 bilo je mnogo teško podići ekipu. Rekao sam igračima da je ova utakmica bila kao derbi i morali smo maksimalno da joj pristupimo. Utakmica kao utakmica bila je teška, ali mislim da je zaslužena pobjeda. Najvažnije je da smo poslije onakvog poraza ovako odigrali utakmicu” – rekao je Duljaj.

Potom je trener Partizana upitan o natpisima u medijima da mu je spreman otkaz i da je nasljednik već pred vratima.

“Kako da vam kažem… Na mene to stvarno ne utiče. Ja sam miran, jer radim čistog srca. Da se ne bi pravila zla krv. Ovo ne potiče iz Crvene zvezde, što se tiče smjene. Mora da bude sportska priča, nema zle krvi, samo moramo da budemo mirni, da ne nasjedamo na provokacije i da se ljudi ne svađaju među sobom” – poručio je Igor Duljaj.

Postavi odgovor