Prodato više od polovine ulaznica za duel Željezničara i Nefčija

Nakon prvog dana prodato je 60 posto kapaciteta stadiona “Grbavica” za meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija Željezničar – Nefči.

Istočna i zapadna tribina su rasprodane, a sutra će u prodaji biti ulaznice za južnu i sjevernu tribinu, saopštio je sarajevski premijerligaš.

“FK Željezničar zahvaljuje vjernim navijačima i članovima Kluba na izuzetnom interesu za predstojeći spektakl protiv Nefčija. Istovremeno, naglašavamo da je Klub razmatrao angažman agencije i opciju online kupovine ulaznica, ali u ovom trenutku tehnički nije bilo moguće osigurati da samo aktivni članovi Kluba imaju prednost prilikom online kupovine na što je uticao i mali vremenski rok za pripremu. Naš prioritet su aktivni članovi, a uzimajući u obzir trenutnu infrastrukturu, to je jedini razlog zbog čega se prodaja ulaznica vršila u Shopu FK Željezničar” – naveli su iz Željezničara. 

Prodaja ulaznica nastavlja se sutra od 9:30 sati u Shopu FK Željezničar, a ulaznice i sutra mogu kupiti samo aktivni članovi kluba.

Postavi odgovor