Jagodić nakon ubjedljivog poraza od Borca: "Želim im titulu da osvoje"

Šef stručnog štaba Sloge Meridian je u razgovoru za “ArenaSportTV” prokomentarisao visok poraz od Borca sa konačnih 5:0.

Sloga Meridian je danas gostovala Borcu u Banjaluci i to u okviru petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, ali su Dobojlije na kraju poražena sa visokih 5:0 što je prokomentarisao i njihov trener Vlado Jagodić.

“Nije nam bio cilj da igraju igraču ispod 21 godine, tako nam se namjestilo. Mi idemo u najnezgodnije vrijeme najjačem protivniku. Morali smo zamijeniti domaćinstvo, a to je za ove mlađe igrače impresija. Želio sam da pokažu šta mogu, a Borcu čestitam”rekao je Jagodić pa dodao:

“Želim im titulu da osvoje, jer mislim da Borac uvijek ima snage da se bori za najviši plasman i titulu. Nemam šta da zamjerim igračima, odabir igrače bio je moj. Imali smo mnogo kadrovskih problema i ne želim da tjeram rovite igrače u ovakav okršaj. Mislim da je rezultat previsok. Okrećemo se Posušju i to je peta utakmica u nizu. Svi znaju šta znači igrati uvijek u gostima, ali neće nas ovo zadržati”.

Postavi odgovor