Jurasović novi trener Zvijezde 09, u Semberiji se nadaju Premijer ligi

Danas su počele pripreme Zvijezde 09 za novu takmičarsku sezonu.

Iako se još ne zna status kluba, odnosno da li se igra Premijer liga BiH ili Prva liga RS, klub ulazi u pripreme sa najvišim ambicijama, najavljuju iz Etno sela Stanišići.

Predsjednik Zvijezde 09 Boris Stanišić pozdravio je igrače, poželio im dobro zdravlje i da se što bolje pripreme za narednu sezonu.

Predstavljen je i novi trener, a Tonija Karačića je naslijedio Mihajlo Jurasović.

“Koristim ovu priliku da vas pozdravim. Nadam se da ste se odmorili iako je kratak rok odmora bio. Danas krećemo sa pripremama iako nemamo jasnu sliku oko nastupa u Premijer ligi odnosno Prvoj ligi RS. Mi se nadamo da ćemo sutra dobiti pozitivne vijesti i da ćemo igrati Premijer ligu BiH. Na kraju, dobili ste sjajnog trenera sa saradnicima i nadam se da ćemo zajedno imati dobru sezonu” – rekao je predsjednik Zvijezde 09 Boris Stanišić.

Predsjednik Nadzornog odbora Milan Jović istakao je da lijepo vidjeti mlade igrače sa najvišim ambicijama, ali je podsjetio da će se u narednom periodu priključiti pojačanja sa kojima je dogovorena saradnja za narednu takmičarsku sezonu.

“Mi trenutno ne znamo da li smo Prva ili Premijer liga. Krećemo sa radom i nadam se da će odluka doći veoma brzo. Što se tiče igračkog kadra, isti će biti dopunjen. Čim stigne odluka o rangu takmičenja tako ćemo i dopuniti igrački kadar. Nadam se da ćemo u roku sedam dana kompletirati igrački kadar i kvalitetno se pripremati za početak sezone” – rekao je Jurasović, pa dodao: 

“Što se tiče plana priprema, ekipa će trenirati do 24. juna u Etno selu Stanišići, a potom idemo na Zlatibor gdje ćemo ostati do 09. jula i odigrati šest utakmica”.

Postavi odgovor