Krunić pred Široki: "Nije u pitanju ekipa sa kojom se ne može igrati" (VIDEO)

U petak se igra meč petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Širokog Brijega i Leotara, a svoja očekivanja od utakmice iznio je i šef struke trebinjskog tima Branislav Krunić.

“Već u petak nas očekuje utakmica sa Širokim Brijegom. Što se tiče igračkog kadra svi su spremni, osim Milića koji ima žute kartone, a na sve ostale mogu da računam. I oni koji su pristigli pred sami početak prvenstva se uklapaju u tim. Već su fizički na nivou na kome mogu da odigraju veći dio utakmice zajedno sa igračima koji su dosad iznijeli ovaj dio prvenstva i bili dio Leotara. Ekipa već dolazi na taj nivo gdje možemo da odigramo jednu utakmicu u visokom ritmu” – rekao je Krunić te se osvrnuo na ekipu Širokog i prokomentarisao od koga prijeti najveća opasnost.

“Što se tiče ekipe Širokog, riječ je o kvalitetnom timu koji ima iza sebe kontinuitet dobrih igara jer u proteklim godinama igrali su konstantno i izlazili na evropska takmičenja. U odnosu na neke prethodne godine imaju mlad sastav koji je ponikao iz njihove omladinske škole. Najveća opasnost očekuje nas sa desne strane od ikića i s lijeve od Jurilja. Takođe, na štoperskom tandemu imaju dva kvalitetna igrača Musu i Obšivača. Imaju mladog i kvalitetnog golmana Zlomislića”.

Krunić je istakao da Široki nije ekipa koja je nepobjediva, te da njegov tim u predstojećem meču ima svoje šanse.

“Leotaru je Široki po tradiciji neugodan rival, ali mislim da imamo svoje šanse i da možemo doći do pozitivnog rezultata. Nije u pitanju ekipa sa kojom se ne može igrati. Široki je pored Zrinjskog ekipa koja se najviše oslanja na individualne igrače. Ekipa im tokom 90 minuta igra na visokom intenzitetu. Oni imaju prepozantljiv stil igre koji se gaji kroz omladinske škole i vidi se da je to urodilo plodom. Kada je bila kriza sa epidemijom neki su im igrači napustili tim, oni su dali šansu mladim fudbalerima koji su se pokazali u najboljem svjetlu”završio je trener trebinjskog tima.

Postavi odgovor